Изключено е да Продължавате да Стоите в Привидното Състояние на Неинформираност

Състояние на Неинформираност

ИЗКЛЮЧЕНО Е ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТОИТЕ В ПРИВИДНОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕИНФОРМИРАНОСТ


16.12.2012 от Джон Смолман

Датата 21 декември 2012 г. е в умовете на мнозина приближаващият момент за пробуждането на човечеството. Очакванията са високи, тъй като е обещано много, а съществува и безпокойство, че това, което ще се случи, няма да оправдае очакванията ви. Не се притеснявайте. Това, което трябва да ви бъде изпратено, е далеч отвъд вашите очаквания. Няма да има разочарования относно това, което Новата Епоха ще ви донесе – огромно повишаване на стандарта на живот на тези, които в момента живеят в крайна бедност, позволявайки им да живеят в комфорт и в безопасност, което е неизменното право на всяко човешко същество. Постоянната борба за оцеляване, за храна и подслон, и произтичащото от това нереално чувство за сигурност, с което повечето от вас трябва да се борят, ще бъде нещо отминало.

Светлината на Божията любов грее ярко върху цялото човечество, а това предизвиква у много хора вълнение по време на сън. Първите признаци на голямото пробуждане започват да се наблюдават навсякъде по цялата планета, тъй като божествена светлина я обгръща и къпе в любов. Това огромно вливане на любов в сърцата ви ускорява натрупването на информацията ви относно духовния ви произход, както и на факта, че вие ​​сте божествени същества, създадени от Бог, за да живеете с Него във вечна радост. Тъй като вие все повече осъзнавате това, вашето желание и намерение да изпитате това състояние, което е вашето естествено, се засилва. Знанието за неразривната връзка с вашия Отец се възвръща, а откъслечните спомени на това състояние ви окуражават да проучите тази връзка по-задълбочено, така че вие можете да премахнете или да отвържете възлите на „градинския маркуч” в тази връзка, които до сега са оказвали силно ограничаване на вашия опит, свързан с любовта на Баща ви към вас.

Тези прегъвания са изразите на отделните части от вас, които сте използвали във взаимоотношенията си към другите – егоистични маски, които сте използвали във взаимоотношенията си с другите в продължение на еони и за които сте повярвали, че са „истинското ви аз”. Те са само сенките на това, което наистина сте вие. Вие, всеки един от вас, сте могъщи същества с невероятна сила и способности. Вие сте били създадени в любов от Бога, за да изпитвате безкрайна радост. И за да ви даде възможност да изпълняват тази потенциал, Той ви сътвори като вечни същества, невероятно красиви и възхитителни, а не като малки, незначителни физически лица, каквито в момента са представите ви за вас.

Вие създадохте илюзията, за да изпитате нереалност и след това създадохте малки тела за себе си, за да си предоставите възможност да ги изследвате. С течение на времето спомените ви за истинското ви състояние са избледнели, и вие изградихте егоистичната си природа, за да се справите със средата, в която сте влезли и която е станала твърде заплашителна и напълно реална за вас. На вас тя ви се струваше невероятна и непреодолима, най-вероятно контролирана от далечни богове, които въпреки че се преструваха, че са твърде малко информирани за същесвуването ви, следяха с голям интерес дейността ви и искаха жертви от вас, за да ги убедите да не се отнасят с вас твърде нелюбезно като ви изпращат болести, суша, наводнения, в действителност един безкраен списък от животозастрашаващи бедствия, които се стоварваха върху вас.

Вие измислихте и създадохте тази безумна илюзия, и всичко, което тя съдържа е резултат на силното ви колективно намерение. Докато вие си представяте себе си задържани в това състояние, вие потвърждавате "факта", че всеки от вас е независимо индивидуално същество. Но разбира се, вие никога не сте били независими, защото вие сте едно – едно цяло с всеки друг и с Бога и отделянето от това единство е невъзможно. Въпреки това, вие играете тази объркваща и плашеща игра в продължение на много дълго време и ви е много трудно сега да разберете, камо ли да признаете пред себе си, че именно вие сте създали това състояние и продължавате да го поддържате чрез колективното си намерение.

Сега, със засилващото се божествено енергийно поле, което се влива в общото колективно поле наред с Любовта на Баща ви към вас, става напълно невъзможно да продължите да съществувате в това привидно зашеметено и безпаметно състояние на неинформираност. Любовта прониква във всеки един от вас, унищожавайки отрицателните аспекти, чрез които до сега сте се възприемали като недостойни за опознаване на Бога, и които са ви карали да се чувствате уплашени и са ви карали да продължавате да се криете от топлотата и приемането на Неговата всеобхватна прегръдка. Всеки един от вас започва да усеща тази любяща прегръдка, и за някои от вас това е шокиращо, за други изтощително, а за някои ужасяващо, тъй като вие все още се идентифицирате с малката си същност, която сами сте създали и зад която се криете.

Тези нереални чувства и страхове са в процес на напълно разтваряне, така че всяко остатъчно чувство на неприемливост или недостойнство просто само ще се разсее, позволявайки ви да разберете вашата крайна и неизменна приемливост в Божиите очи, така че без страх да можете да изберете да се откриете изцяло и напълно да Му се доверите. Веднага след като вие направите това, ще се събудите и вечното блаженство ще бъде ваше.


С толкова много любов, Соул.

Превод: САР

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/blog-post_16.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments